Facaderenovering forskønner bygningen

En renovering af facaden betyder meget for enhver bygning. Dels forskønner det bygningen gevaldigt, dels bidrager en facaderenovering til en generel vedligeholdelse af bygningen. 

Husmure bliver slidt af vind og vejr, og især ældre bygninger har brug for vedligeholdelse. Hos Peders Hus & Stald Reparation er vi eksperter i facaderenovering. Vi kommer overalt på Fyn og i Fredericia, Kolding og Vejle.

SPECIALISTER I SANDBLÆSNING

​En facaderenovering bør indledes med sandblæsning af murværket. Vi er specialister i sandblæsning, og vi udfører kvalificeret sandblæsning af al slags murværk. 

Vi klarer både små og store opgaver, for både private, erhvervskunder og offentlige institutioner. En sandblæsning får murværket til at fremstå som nyt igen, en glæde for enhver husejer.

FORSKØN HUSET MED EN FACADERENOVERING

​Har muren fået en krakkeleret overflade med svampeangreb, fugtpletter eller lignende, kan sandblæsningen fjerne pletter og skaller. En renovering af facaden vil dernæst omfatte forskellige andre reparationer, afhængigt af hvor beskadiget muren er. 

Hos Peders Hus & Stald Reparation udfører vi murerarbejde af bedste kvalitet, og er det nødvendigt at udskifte sten og pudse op, klarer vi dette til perfektion. En generel facaderenovering forskønner og vedligeholder bygningen.

VANDSKURING AF MURVÆRK

​Endvidere tilbyder vi vandskuring af murværket. En facaderenovering kan med fordel omfatte vandskuring, fordi vandskuringen forskønner bygningen, og fordi vandskuring fungerer som en vigtig overfladebehandling af murværket. 

Vandskuringen bidrager derfor til den almindelige vedligeholdelse af ejendommen, og murværkets levetid kan forlænges med op til 8-10 år. Vi går op i kvalitet, og vil du have den bedste facaderenovering, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på telefon 29 92 39 07 eller send os en e-mail på info@sandblaeseren.dk.​​

 
 
 
Jeg ønsker afrensning/sandblæsning af: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag hos Sandblæseren.

Skal vi ringe
​dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

SANDBLÆSEREN​

CVR: 25548507

Fandt du ikke hvad du søgte?​