Firmaprofil​

Vi tilbyder følgende:

Firmaet har 3 fuldtids-ansatte medarbejdere. Udover Peder selv, er der 1 mand ansat (Rene Pedersen) til vandskuring m.m., samt Annette som står for alt papirarbejdet og passer kontoret.​

Hvis en opgave kræver det, ansætter vi folk i kortere- eller længere perioder, og kun folk vi i forvejen har gode erfaringer med. På denne måde er du som kunde sikret en professionel udførelse af arbejdet som vi tør lægge navn til!​​

Her ser du vores lastbil som kører land og rige rundt.

Firmaets historie

For ca. 35 år siden startede Peder Lund Jeppesen, Jeppesens Sandblæsning i Bogense.

I 1999 solgte han firmaet til hans søn Hans Christian Jeppesen. Firmaet fik nyt navn til Sandblæseren ved Hans Christian Jeppesen. Samtidig startede Peder Steenholdt (nuværende ejer) sit murerfirma Peders Hus & Stald reparationer på Fyn. Der kom hurtigt et godt samarbejde op og køre.

I 2003 valgte Hans Christian Jeppesen et karriereskift, som så var oplagt til at vi købte Sandblæseren, da vi nu havde arbejdet tæt sammen i næsten 4 år. Peder Steenholdt er stadig ejer af Sandblæseren på det 5´de år og blæser så vidt muligt stadig selv.

Firmaet er i rivende udvikling og vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde i firmaet!​​​

Følg med på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag hos Sandblæseren.

Skal vi ringe
​dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

SANDBLÆSEREN​

CVR: 25548507

Fandt du ikke hvad du søgte?​