​Ring os op,

Telefon: 64 43 15 07 & 29 92 39 07

Eller send en e-mail,

info@sandblaeseren.dk

Peders Hus & Stald Reparation

Holmel​und 30

5560 Aarup

Tlf.: 64431507
CVR: 25548507
info@sandblaeseren.dk

Firmaprofil​

Her ser du vores lastbil som kører land og rige rundt.

Vi tilbyder følgende:

Firmaet har 3 fuldtids-ansatte medarbejdere. Udover Peder selv, er der 1 mand ansat (Rene Pedersen) til vandskuring m.m., samt Annette som står for alt papirarbejdet og passer kontoret.

Hvis en opgave kræver det, ansætter vi folk i kortere- eller længere perioder, og kun folk vi i forvejen har gode erfaringer med. På denne måde er du som kunde sikret en professionel udførelse af arbejdet som vi tør lægge navn til!​​

Firmaets historie

For ca. 35 år siden startede Peder Lund Jeppesen, Jeppesens Sandblæsning i Bogense.

I 1999 solgte han firmaet til hans søn Hans Christian Jeppesen. Firmaet fik nyt navn til Sandblæseren ved Hans Christian Jeppesen. Samtidig startede Peder Steenholdt (nuværende ejer) sit murerfirma Peders Hus & Stald reparationer på Fyn. Der kom hurtigt et godt samarbejde op og køre.

I 2003 valgte Hans Christian Jeppesen et karriereskift, som så var oplagt til at vi købte Sandblæseren, da vi nu havde arbejdet tæt sammen i næsten 4 år. Peder Steenholdt er stadig ejer af Sandblæseren på det 5´de år og blæser så vidt muligt stadig selv.

Firmaet er i rivende udvikling og vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde i firmaet!​

​Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR

Sandblæseren

CVR: 25548507

Kontakt os