Sandblæsning af hus og facade

​Sandblæsning af hus og facade af kompetent firma

Overvejer du en sandblæsning af dit hus, eller trænger din facade til en kærlig hånd? Så står vi hos Sandblæseren altid klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt firma med speciale i sandblæsning af facader, huse og andre ting. Vores firma holder til på Fyn, men vi servicerer også gerne kunder i og omkring Fredericia, Vejle og Kolding.

Enhver facade vil med tiden blive slidt og mindre pæn at se på, hvilket skyldes, at facadens materialer dagligt udsættes for forskelligt slags vind og vejr, som slider på udseendet samt holdbarheden. Er din facade slidt og trænger til at blive piftet op?Så bør du ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp til sandblæsning af hus.

Hvad koster en sandblæsning af hus eller facade?

Vi tilbyder professionel sandblæsning af facade, som kan få enhver facade til at se ud som ny. Hvis dit murværk fx er krakeleret eller fyldt med fugtpletter og svamp, så kan en sandblæsning virkelig gøre underværker. Vi tilbyder desuden også reparation samt vandskuring i samme omgang.

Den nøjagtige pris på sandblæsning af hus afhænger af opgavens type og omfang. Vi går dog meget op i at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser til alle vores kunder, uanset hvilken opgave vi bliver stillet. Trods vores lave priser leverer vi altid høj kvalitet og god kundeservice.

Kontakt os for flere oplysninger om sandblæsning af facade. Skal vi udføre pudsning af facade eller sandblæsning af hus hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere. Vi står altid klar med alsidige kompetencer og gode tilbud.

Kontakt os på tlf. (+45) 64 43 15 07 eller (+45) 29 92 39 07. Du kan også sende en e-mail til info@sandblaeseren.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​​

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk