​Ring os op,

Telefon: 64 43 15 07 & 29 92 39 07

Eller send en e-mail,

info@sandblaeseren.dk

Peders Hus & Stald Reparation

Holmel​und 30

5560 Aarup

Tlf.: 64431507
CVR: 25548507
info@sandblaeseren.dk

Sandblæsning i topkvalitet

​Peders Hus & Stald Reparation er også kendt som Sandblæseren.dk, og især vores sandblæsning er velkendt på Fyn og i blandt andet Fredericia, Vejle og Kolding. Vores motto er, at 'vi blæser på alt - undtagen kunderne.' Foruden husmure sandblæser vi nemlig også containere, hegn og meget mere. Mange materialer tåler sandblæsning - både jern, stål, glasfiber og beton kan fint sandblæses.

Reparation af facader

Reparation af facader er vores speciale. Peders Hus & Stald Reparation udfører alt reparationsarbejde på husfacader, både sandblæsning, murerarbejde, vandskuring, og så videre. Vi har 35 års erfaring i branchen, og vi tilbyder altid kvalificeret arbejde og høj service. Vi arbejder både for private, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vi påtager os såvel små som større opgaver.

Sandblæsning af murværk

​Ved murværk kan sandblæsning gøre underværker, når facaden skal repareres. Med årene får murværk ofte en krakkeleret overflade, måske endda med fugtpletter eller svamp. Sandblæsning gør muren som ny igen, og Peders Hus & Stald Reparation tilbyder samtidig dels at udføre murerarbejde ved reparation, dels at foretage en vandskuring.


Vandskuring er overfladebehandling

​En vandskuring giver altid et flot resultat, og samtidig fungerer vandskuringen som overfladebehandling af muren. Med denne behandling forlænges facadens levetid betragteligt, normalt med 8-10 år. Sandblæsning af facade, med eventuel reparation og efterfølgende vandskuring, vil derfor ikke blot forskønne bygningen, der er samtidig tale om vigtig vedligeholdelse af murværket. Trænger din facade til en renovering, så tøv ikke med at ringe til og på telefon 29 92 39 07 eller via e-mail: info@sandblaeseren.dk

 
 
 
Jeg ønsker afrensning/sandblæsning af: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR

Sandblæseren

CVR: 25548507

Kontakt os