​Ring os op,

Telefon: 64 43 15 07 & 29 92 39 07

Eller send en e-mail,

info@sandblaeseren.dk

Peders Hus & Stald Reparation

Holmel​und 30

5560 Aarup

Tlf.: 64431507
CVR: 25548507
info@sandblaeseren.dk

Sandblæsning af Fælge​, både og husfacader

​Eftersom vi er mobile og landsdækkende, udfører vi sandblæsning af snart sagt hvad som helst, hvor som helst i landet. For private kunder sandblæser vi for eksempel biler, både og husfacader. For offentlige institutioner og erhvervskunder kan det være sandblæsning af haller og hegn, containere og meget andet. Mange forskellige slags materialer kan med fordel sandblæses, eksempelvis glasfiber, beton, jern og stål. Foruden naturligvis mursten, hvor sandblæsning effektivt fjerne snavs - også trafikfilm i områder med megen trafik. 

Herunder kan du se et eksempel på, hvor effektiv sandblæsning er. Et rustent fælg fra en lastvogn sandblæses, så det i princippet er så godt som nyt efter behandlingen.​

Kontakt os, vi kommer rundt i hele landet !

Kontakt Peders Hus & Stald Reparation/Sandblaeseren.dk for et uforpligtende tilbud på sandblæsning, på telefon: 64 43 15 07 / 29 92 39 07 eller ved at skrive til os via nedenstående formular.

Få et godt tilbud​

Udfyld formularen herunder hvis du ønsker et gratis uforpligtende tilbud på en opgave​, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Jeg ønsker afrensning/sandblæsning af: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR

Sandblæseren

CVR: 25548507

Kontakt os