Hvorfor Sandblæse?​

Tit er der rigtig langt rundt om huset, med en hammer og mejsel, når det gamle løse puds eller vandskuring eller maler rester m.m. sider løst og man ønsker en ren facade igen. Derfor sparer du både kræfter og tid ved, at få sandblæst.

Når man sandblæser fjerner man det ønskede lag puds, kalk, maling m.m. Det giver samtidig et godt og bindene underlag.

Hvis man har et hus med ubehandlede mursten og ønsker at få vandskuret eller pudset sit hus, er det nødvendigt, for at fjerne den brand hud/vandafvisende overflade en mursten har. Når den blæses væk, får man derved et holdbart og pænere resultat efter vandskuringen og pudsningen. 

Hvis man ikke sandblæser en ubehandlet mursten, kan man forhindre vandskuringen i at trænge ind i stenene og derfor kan man risikere, at denne i løbet af få år begynder, at falde af igen.

Ubehandlede mursten der har stået nogle år, er som regel beskidte og fulde af trafikfilm. Nogle sandblæste huse har godt af at stå lidt inden der gøres mere ved det, så kan evt. fugten kan sive ud af stene/murerne igen.

Læs om hvad vi tilbyder at sandblæse her.​​

Følg med på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag hos Sandblæseren.

Skal vi ringe
​dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

SANDBLÆSEREN​

CVR: 25548507

Fandt du ikke hvad du søgte?​