Sandblæsning af båd– den klarer vi!​

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder sandblæsning af båd?Så er du kommet til det rette sted. Her hos Sandblæseren tilbydes sandblæsning af alle bådtyper. Vi holder til på Fyn, men servicerer også gerne kunder fra Fredericia, Vejle, Kolding og omegn.

Uanset om båden skal have fjernet sin gamle bundmaling, dele af malingen eller løs maling, så står vi klar til at løse opgaven professionelt. Vi kan varetage både simple og mere komplicerede opgaver, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os. Det vigtigste for os er, at din båd bliver fin igen og klar til endnu flere dejlige sejlture.

Vi har mange års erfaring med sandblæsning af båd

Vi er et kompetent firma, som har eksisteret siden 2003. Derfor har vi mange års erfaring med forskellige former for sandblæsning. Vi kan fxtilbyde sandblæsning af båd, så den er klar til at blive malet. Du kan med andre ord trygt lade os løse opgaven for dig.

Når du samarbejder med os, kan du forvente resultater af høj kvalitet til fordelagtige priser. Derudover går vi meget op i at levere en god kundeservice hele vejen rundt. Vi overholder selvfølgelig alle vores aftaler og sætter dine behov i første række.​

Kontakt os for mere information

Ønsker du at modtage flere informationer om, hvad vi kan tilbyde inden for sandblæsning af båd, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på tlf. 64 43 15 07 eller 29 92 39 07. Du kan også sende en e-mail til info@sandblaeseren.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger og et godt tilbud til dig!​​

Følg med på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag hos Sandblæseren.

Skal vi ringe
​dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

SANDBLÆSEREN​

CVR: 25548507

Fandt du ikke hvad du søgte?​