​Sandblæsning af facadeudført af kompetent firma

Trænger din facade til en kærlig hånd? Så står vi hos Sandblæseren altid klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt firma med speciale i sandblæsning af facadeog andre ting. Vores firma holder til på Fyn, men vi servicerer også gerne kunder i og omkring Fredericia, Vejle og Kolding.

Enhver facade vil med tiden blive slidt og mindre pæn at se på, hvilket skyldes, at facadens materialer dagligt udsættes for forskelligt slags vind og vejr, som slider på udseendet samt holdbarheden. Er din facade slidt og trænger til at blive piftet op?Så bør du ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp til sandblæsning af hus.

Hvad koster sandblæsning af hus?

Vi tilbyder professionel sandblæsning af facade,som kan få enhver facade til at se ud som ny. Hvis dit murværk fx er krakeleret eller fyldt med fugtpletter og svamp, så kan en sandblæsning virkelig gøre underværker. Vi tilbyder desuden også reparation samt vandskuring i samme omgang.

Den nøjagtige pris på sandblæsning af husafhænger af opgavens type og omfang. Vi går dog meget op i at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser til alle vores kunder, uanset hvilken opgave vi bliver stillet. Trods vores lave priser leverer vi altid høj kvalitet og god kundeservice.

Kontakt os for flere oplysninger om sandblæsning af facade

Skal vi udføre pudsning af facade eller sandblæsning af hushos dig, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere. Vi står altid klar med alsidige kompetencer og gode tilbud.

Kontakt os på tlf. 64 43 15 07 eller 29 92 39 07. Du kan også sende en e-mail til info@sandblaeseren.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​​

Følg med på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag hos Sandblæseren.

Skal vi ringe
​dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

SANDBLÆSEREN​

CVR: 25548507

Fandt du ikke hvad du søgte?​