TotalEntreprise​

Fra idé til færdigt projekt​

Omkostningsniveauet er en væsentlig faktor i ethvert byggeri, og for at undgå ubehagelige overraskelser gør vi meget ud af tilbudsgivning og kontrakter.

Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og vi er ikke bange for at lave utraditionelle løsninger, uanset om det drejer sig om et udhus, en carport, et parcelhus eller et frtidshus. Vi deltager gerne lige fra idé, udkast, tegninger og udregninger til den praktiske udførelse.

  • Sandblæseren arbejder med spændende og miljøvenlige materialer, og ønsker kunden selv at være med i valget af materialer, giver vi den nødvendige rådgivning.
  • Sandblæseren beskæftiger sig med alle opgaver indenfor bygge & anlæg til såvel private, industri som erhverv, herunder landbrug.
  • Sandblæseren sætter traditionelle håndværkstraditioner og kvalitet i højsædet.
  • Sandblæseren leverer det aftalte projekt til den aftalte tid i den aftalte kvalitet, hver gang!

Vi tilbyder total-entrepriser indenfor følgende områder: sandblæsning, vandskuring, murerarbejde, VVS-arbejde, tømrer-arbejde og elektriker-arbejde.

Lad os give dig et tilbud på det projekt du ønsker udført. Du kan enten ringe til os på tlf.: 29 92 39 07 eller udfylde denne formular.​

Følg med på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag hos Sandblæseren.

Skal vi ringe
​dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

SANDBLÆSEREN​

CVR: 25548507

Fandt du ikke hvad du søgte?​