Vandskuring af hus giver et helt nyt look

Vandskuring giver en ny mur!

Hvis du er træt af husets mure og synes, at de skal have en ny farve, så kan vandskuring være løsningen.

Vi tilbyder grundig og professionel vandskuring af hus til konkurrencedygtige priser for kunder i blandt andet Fredericia, Vejle, Kolding og omegn samt på hele Fyn.

MUREN SKAL VANDSKURES, FØR DEN KAN MALES

En mur i rå mursten kaldes for en blankmur, og den yder fuld beskyttelse mod vejrliget, men hvis du er træt af enten de gule eller de røde sten, bør du ikke male direkte på dem. Muren skal først vandskures eller filtses, som det også hedder.

I gamle dage var vandskuring af hus en populær måde at camouflere muren på. Det var nemlig ikke unormalt, at murstenene kom forskellige steder fra og havde forskellige farver og størrelser. 

Med vandskuring af hus trækkes et meget tyndt lag mørtel på muren, som efterfølgende kan males.

Længere nede på siden kan du se eksempler på vandskuring.​

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ VANDSKURING AF HUS

Er du interesseret i en pris på vandskuring af hus, eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 39 07 eller e-mail info@sandblaeseren.dk.​

Eksempel

Herunder ses et typisk parcelhus opført i gule mursten. Ejeren ønsker at skifte til nye energi-rigtige vinduer, og får i samme ombæring vandskuret huset, da han er træt af det "gule look".

Huset før vandskuring​

Huset efter vandskuring​

Følg med på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag hos Sandblæseren.

Skal vi ringe
​dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

SANDBLÆSEREN​

CVR: 25548507

Fandt du ikke hvad du søgte?​