​Få hjælp til vandskuring af væg

Trænger din væg til et helt nyt udtryk? Så er det uden tvivl vandskuring af væg, som du skal overveje. Hos Sandblæseren står vi klar til at hjælpe dig med at skabe et helt nyt udtryk. 

Vores virksomhed er beliggende på Fyn, men vi kører gerne til Fredericia, Vejle, Kolding og omegn.

Nogle gange trænger hjemmet til forandring. Det kan være, at du længe har tænkt på at male en væg, men endnu ikke har haft tid eller overskud til at gøre det. Hvis du har en indvendig væg af mursten, kan det være en fordel at ty til vandskuring. Det har vi heldigvis stor erfaring med.

Fordelen ved vandskuring er, at det er ideelt til maling af murværk. Det er nemlig svært at male direkte på murværket. Derfor kan det være nødvendigt med en vandskuring, før du kan male væggen i den farve, du ønsker.

Hvorfor skal du vælge os?

  • Vi er effektive og råder over stor kapacitet
  • Vi er landsdækkende
  • Vi anser alle opgaver som vigtige – både store og små​

Sådan fungerer vandskuring af væg indendørs

Der er mange, der har indendørs murværk. Det kan skabe et rustikt look og være en fin kontrast til almindeligt savsmuldstapet. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at sådanne vægge skal behandles på særlige måder. Det betyder som nævnt, at det kræver en særlig forbehandling, inden du kan gå i gang med at male direkte på murværket.

Når vi vandskurer din væg, gør vi det først og fremmest ved at lægge et tyndt lag mørtel hen over væggen. Det er blandt andet med til at udjævne og fjerne eventuelle skader, så murværket får et ensartet look. Det giver altid det bedste resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har yderligere spørgsmål til vandskuring af væg, priser eller andet, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Hos Sandblæseren garanterer vi høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Kontakt os derfor gerne for et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Kontakt os ved at ringe på telefon 64 43 15 07 eller 29 92 39 07. Du kan også sende en e-mail til info@sandblaeseren.dk.​

Følg med på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag hos Sandblæseren.

Skal vi ringe
​dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

SANDBLÆSEREN​

CVR: 25548507

Fandt du ikke hvad du søgte?​