Facadepudsning

Drømmer du om en kvalitetssikker facadepudsning?

Et nyt look kan gøre underværker for et hus. Har du brug for hjælp til facadepudsning? Så er du landet det helt rette sted. Hos Sandblæseren hjælper vi dig med facaderenovering i det omfang, du har behov for.

​Vi holder til på Fyn, men kører også gerne til Fredericia, Vejle, Kolding og omegn.

Der er mange fordele ved professionel facadepudsning. Vi har generelt mange års erfaring på området og har med tiden udført flere forskellige facadepudsninger på huse. Først og fremmest giver vores professionelle hjælp den fordel, at huset får et rent og ensartet udseende.

Er du træt af murværket på dit hus, så tøv ikke længere. Med gode kompetencer og det rette udstyr kan vi hjælpe med at opfriske kedelige mure, der trænger til en kærlig hånd.

Hvorfor skal du vælge os?

  • Vi er effektive og råder over stor kapacitet
  • Vi er landsdækkende
  • Vi anser alle opgaver som vigtige – både store og små​

Sådan fungerer en facadepudsning

Hvis du oplever skader i mange af stenene eller murværket, er det en god idé at gøre noget ved problemet. Som bekendt kan det give et trist look, når murværket får skader. Det betyder nemlig, at overfladen begynder at skalle af og miste farve.

Udover at du kan opleve skader i murværket, kan der også forekomme skader i fugerne. Konsekvensen er her, at fugerne bliver grimme og ujævne.

Problematikken stammer ofte fra murbier, der laver gange i fugerne. Hvis du oplever ovenstående skader og problematikker, er facadepudsning en ideel løsning. Ved at pudse facaden kan vi skabe et ensartet look og fjerne skaderne, så muren igen får et pænt udtryk.

Vil du gerne vide mere?

Hvis du mangler yderligere information om priser, vores arbejde, materialer eller andet, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at lave et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig. Hos os kan du være sikker på at få en fair pris uanset opgavens omfang.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på telefon (+45) 29 92 39 07 eller (+45) 64 43 15 07. Du kan også sende en e-mail til info@sandblaeseren.dk i stedet, hvis du foretrækker det.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk