Rensningsmetoder

Rensningsmetoder​

Årsagen til afrensning på facader, er ofte afskalninger som skyldes enten diffusionstætte overfladebehandlinger eller at sidste afrensning var for dårlig. En af de store syndere er, at påbegynde efterbehandlingen uden at facaden er helt ren efter afrensning. Derved sidder en masse støv tilbage og mindsker vedhæftningen. En anden vigtig grund til afrensning er pga. vedligeholdelse og bevaring af bygninger.

​Valget af afrensningsmetode skal altid sammenholdes med omkostninger til efterbehandling. Nogen gange kan en mere krævende afrensning være at foretrække, da den vil kunne reducere efterbehandlingsbudgettet.

Det er yderst vigtigt, at tilpasse afrensningsmetoden til den enkelte opgave – så man undgår unødvendig skade, ved forkert valg.

Vi afrenser mange andre emner ud over facader. Vi har stor erfaring i afrensning af glasfiberbåde, maskindele, beton, jern- og stålkonstruktioner.

Vær opmærksom på, at alle afrensningsmetoder kræver særlige miljøhensyn. Udøveren bærer åndedrætsværn m. friskluft og specialdragt. Utætheder i facaden ved døre, vinduer osv. kan give vand- og støvgene!​

Rensningsmetoder - Oversigt​
VS 1​​Våd-sandblæsning
TS 1Tør-sandblæsning
LS 3​Tør-sandblæsning

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk