Murerarbejde i Odense og omegn

Murer udfører alle typer murerarbejde i Odense – 35 års erfaring

Er du på udkig efter murerarbejde i Odense og en dygtig og erfaren murer? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Sandblæseren.dk finder du et professionelt murerfirma med brede kompetencer inden for branchen. Vi klarer murerarbejde af enhver slags til attraktive priser – både små og store projekter omkring Odense på Fyn og i Fredericia, Vejle, Kolding og omegn.

Selvom vores hjemmeside hedder sandblæseren.dk, udfører vi meget andet arbejde end blot sandblæsning.

Vi har 35 års erfaring med murerarbejde, og vi murer for både private, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vi udfører både indendørs såvel som udendørs murerarbejde, så du bør aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.

Hvis du eksempelvis mangler hjælp til en reparation af hjemmets facade eller udskiftning af badeværelse, så har vi de rette kompetencer til at løse opgaven professionelt. Vi tilbyder desuden altid kompetent vejledning og rådgivning, hvis du har brug for det. På den måde kan du få en løsning, som imødekommer dine ønsker og behov bedst muligt.

Vores murer er klar på ethvert projekt

Hvad enten du mangler hjælp fra en murer til en simpel eller kompliceret opgave, så står vi klar til at træde til. Hos os er der nemlig ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille til, at vi kan løse den. I vores mange år i murerfaget har vi løst mange forskellige opgaver hos tilfredse kunder, og derfor kan vi også hjælpe dig.

Vores murer står klar til ethvert projekt

Vi udfører blandt andet følgende former for murerarbejde:

  • Reparation af facader
  • Store totalentrepriser
  • Om- og tilbygning
  • Støbning af fundament
  • Opmuring af inder- og ydermure
  • Renovering af butikker og daginstitutioner
  • Udskiftning af badeværelse
  • Og meget andet​

Uanset hvilken opgave vi løser, så kan du være sikker på, at vi leverer kvalitetsresultater, som du kan få glæde af i mange år. Vi overholder selvfølgelig tidsplanen, og vi giver dig en pris, som passer til det budget, du har givet os.

Når opgaven er færdiggjort, rydder vi naturligvis altid op efter os selv, så du ikke skal bekymre dig om det. Du kan med andre ord trygt vælge os som din næste samarbejdspartner.​

Vores murerarbejde i Odense og omegn kan også udføres som totalentreprise

Vi er specialister i reparation af facader, og vi tilbyder murerarbejde i Odense af topkvalitet. Vi deltager også i større entrepriseopgaver, og vi påtager os gerne selv en totalentreprise.

Ved at lade os tilrettelægge den samlede entreprise vil kunden få det lettere. Du slipper nemlig for at skulle stå for koordinering af de forskellige faggrupper.

Ofte er der penge at spare ved en samlet entreprise, så derfor er der flere gode grunde til at lade os stå for totalentreprisen hos dig. Det er især ideelt ved større opgaver, som kræver hjælp fra forskellige faggrupper.

Uanset opgaven, så sørger vi altid for at holde dig godt opdateret og informeret om, hvor langt vi er i processen. På den måde kan du følge med i, hvad vi går og laver, hvilket er en vigtig forudsætning for et godt samarbejde.

Vi står altid klar til at tage en faglig snak med dig, hvis du har spørgsmål til projektet eller andet.

Ved at lade os tilrettelægge den samlede entreprise vil kunden få det lettere. Ofte er der penge at spare ved en samlet entreprise. Vi klarer det hele, altid til aftalt tid og pris.

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på dit murerarbejde i Odense og omegn

Vores kunder kan altid regne med et solidt håndværk, høj service og et murerfirma, der er til at stole på.

Derudover kan du forvente konkurrencedygtige priser hver gang samt løsninger, som imødekommer lige netop dine ønsker og behov.

Skal du bruge en dygtig og erfaren murer, er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 29 92 39 07 eller på info@sandblaeseren.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Vi står altid klar med rådgivning eller et uforpligtende tilbud på dit murerarbejde, og vi ser frem til at høre fra dig.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk