Glasblæsning

Glasblæsning til overfladebehandling​

Har du brug for professionel glasblæsning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Sandblæseren har vi stor erfaring med at glasblæse til blandt andet overfladebehandling. Vores virksomhed er beliggende på Fyn, men vi kører også til Fredericia, Vejle, Kolding og omegn.

Ved glasblæsning er du garanteret en ren overflade. For eksempel har vi stor erfaring med at glasblæse fælge, der trænger til helt nye udtryk. Fordelen ved at bruge glas frem for sand er som udgangspunkt, at materialet er blødt. Det gør, at materialet er nemmere at arbejde med undervejs i processen.

Er du på udkig efter en professionel glasblæser, skal du ikke tøve med at kontakte os. Udover at blæse med glas, har vi også stor erfaring med sandblæsning. Som sagt kan der dog være flere fordele i at anvende glas. Hos os er du garanteret en god kvalitet og et godt håndværk hele vejen igennem processen.

Vælg os fordi:

  • Vi er effektive og råder over stor kapacitet
  • Vi er landsdækkende
  • Vi anser alle opgaver som vigtige – både de store og små​

Det skal du vide om glasblæsning

Glasblæsning bliver oftest anvendt til at rengøre aluminium, men faktisk kan det bruges til mange forskellige overflader såsom kobber, messing, plast, glas og stål. Når vi bruger glas til overfladebehandling, er du sikker på at få et flot resultat, der næsten giver et helt nyt look. Har du en stålplade, der trænger til en behandling, så er blæsning med glas ideelt.

Ved en overfladebehandling med glas anvender vi glasperler, som bliver blæst ud på overfladen. Det er herigennem, vi skaber et mat og flot resultat. Samtidig er materialet og selve behandlingen i stand til at fjerne eventuelle skader og urenheder.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Hvis du mangler yderligere information eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig. Vores priser er konkurrencedygtige, og derfor kan vi tilbyde dig en fair pris.

Kontakt os ved at ringe på telefon (+45) 64 43 15 07 eller (+45) 29 92 39 07. Du kan også sende en e-mail til info@sandblaeseren.dk.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk