Vandskuring af vægge

​Få hjælp til vandskuring af vægge

Har du interesse i at få professionel vandskuring af dine vægge? Så er du landet det helt rette sted. Ved Sandblæseren har vi mange års erfaring med vandskuring af vægge.

​Vores virksomhed er beliggende på Fyn, men vi kører gerne ud til kunder i resten af landet.

​Vandskuring af væg kan give et flot resultat og et helt andet udtryk. Har du længe tænkt på at give dine vægge en overhaling? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Faktisk vil du opleve at få en helt ny væg, når vi først går i gang med at vandskure.

​Vi tilbyder altid et grundigt og effektivt arbejde uanset opgavens omfang. Derfor kan vi garantere, at vi til enhver vil hjælpe dig med at realisere dit projekt, så du kan få det hus, du drømmer om.

Du skal vælge os, fordi:

  • ​Vi er effektive og råder over en stor kapacitet
  • Vi er landsdækkende
  • Vi anser alle opgaver som vigtige, uanset om det er store eller små opgaver​

Sådan laver vi en vandskuring af dine vægge

Det er vigtigt at være opmærksom på, at vægge ikke kan males, før de er blevet vandskuret. Derfor er det ofte en god idé at få professionelle som os til at sørge for en omhyggelig vandskuring af facade. Det er nemlig sådan, at en mur i rå sten faktisk beskytter mod vejrliget.

Ved vandskuring af mur trækker vi et tyndt lag mørtel hen over muren, hvorefter muren kan males, som du ønsker. Er du træt af dine gule eller røde mursten? Så tøv ikke længere. Vi sørger for en grundig vandskuring af mur.

Udover at vandskuring af vægge bidrager til et helt nyt udtryk, giver det samtidig en vigtig overfladebehandling, der beskytter resultatet og ikke mindst murværket.

Har du brug for mere information?

Hvis du mangler flere informationer om vores arbejde, priser eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til telefon (+45) 64 43 15 07 eller (+45) 29 92 39 07. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til info@sandblaeseren.dk for et uforpligtende tilbud og konkurrencedygtige priser.​

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk