Sandblæsning af båd

Sandblæsning af båd – den klarer vi!​

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder sandblæsning af båd? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Sandblæseren tilbydes sandblæsning af alle bådtyper. Vi holder til på Fyn, men servicerer også gerne kunder fra Fredericia, Vejle, Kolding og omegn.

Sandblæsning af båd kan være effektivt, uanset om båden skal have fjernet sin gamle bundmaling, dele af malingen eller løs maling. Vi står vi klar til at løse opgaven professionelt. Vi kan varetage både simple og mere komplicerede opgaver, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os. Det vigtigste for os er, at din båd bliver fin igen og klar til endnu flere dejlige sejlture.

Vi har mange års erfaring med sandblæsning af båd. Vi er et kompetent firma, som har eksisteret siden 2003. Derfor har vi mange års erfaring med forskellige former for sandblæsning. Vi kan fx tilbyde sandblæsning af båd, så den er klar til at blive malet. Du kan med andre ord trygt lade os løse opgaven for dig.

Sandblæsning af båd med et professionelt samarbejde

Når du samarbejder med os, kan du forvente resultater af høj kvalitet til fordelagtige priser. Derudover går vi meget op i at levere en god kundeservice hele vejen rundt. Vi overholder selvfølgelig alle vores aftaler og sætter dine behov i første række.​
Hvis du har nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at ringe til os på: (+45) 64 43 15 07 eller sende en mail til: info@sandblaeseren.dk​​ – Vi ser frem til at høre fra dig.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk