Sandblæsning af fælge

Sandblæsning af fælge til en attraktiv pris​

Drømmer du om fælge på din bil, der ser ud som nye? Så bør du få foretaget en sandblæsning af fælge. Hos Sandblæseren er vi eksperter på området, og derfor kan vi varetage opgaven professionelt for dig. Vores firma er beligende på Fyn, men vi står også til rådighed hos kunder i for eksempel Fredericia, Vejle, Kolding og omegn.

Vi er en professionel virksomhed, der har eksisteret siden 2003. Gennem årene har vi specialiseret os i sandblæsning, hvilket gør os i stand til at tilbyde for eksempel sandblæsning alufælge. Vi sikrer dig et flot og veludført resultat, som du kan få glæde af i lang tid.

Forny overfladen med en sandblæsning af alufælge

Alle fælge vil, over tid, blive snavsede og få en smule rust på sig. Især biler, som kører hver eneste dag, har udsatte fælge. Dog er der ingen grund til at investere i nye, blot fordi de er snavsede eller har et par rustbelægninger. Med en sandblæsning af fælge fornyes overfladen, så den kommer til at se ud som ny.

Vi er et pålideligt firma, der altid går meget op i at overholde alle indgåede aftaler. Det gælder både i forhold til den aftalte tid og pris. Derudover kan du forvente resultater af høj kvalitet og god kundeservice, når vi udfører sandblæsning eller renovering af alufælge.

Ring i dag for at høre mere om sandblæsning

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for sandblæsning af fælge? Så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe enhver kunde med at forny fælgens overflade til gode priser.

Kontakt os på telefon 64 43 15 07 eller 29 92 39 07. Du kan også sende en e-mail til info@sandblaeseren.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk