Sandblæsning af metal

Sandblæsning af metal kan vi gøre for dig​

Leder du efter en kompetent samarbejdspartner, der kan udføre sandblæsning af metalfor dig? Så kontakt gerne os hos Sandblæseren. I vores firma er vi eksperter i sandblæsning, hvorfor du trygt kan vælge os. Vi holder til på Fyn, men kommer også gerne hos kunder i områderne Fredericia, Vejle og Kolding.

Sandblæsning af metaler en effektiv måde at fjerne rust, glødeskaller eller andet skidt fra diverse emner. Vi kan varetage flere forskellige opgaver, så du må endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle emner i metal, du ønsker sandblæsning af. Vi står klar til at løse enhver opgave for dig.

Brede kompetencer inden for sandblæsning af metal

Vi har arbejdet med sandblæsning af metalsiden 2003, hvorfor vores kompetencer på området er brede og gode. Vi kan derfor også tage os af både små og store opgaver. Uanset hvad vi skal gøre for dig, så arbejder vi altid med dine individuelle ønsker i centrum for arbejdet.

Vi er et kvalitetsbevidst firma, som aldrig går på kompromis med den kvalitet, vi leverer. Derudover går vi meget op i at yde en god service til alle vores kunder, hvor vi sørger for at have en tæt dialog imellem os og kunden. Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan udføre inden for sandblæsning af metal, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på tlf. 64 43 15 07 eller 29 92 39 07. Du kan også sende en e-mail til info@sandblaeseren.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​​

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk