Facaderens og -renovering

Facaderens og renovering forskønner bygningen

En facaderens og renovering betyder meget for enhver bygning. Dels forskønner det bygningen gevaldigt, dels bidrager rens og renovering til en generel vedligeholdelse af bygningen.

​Husmure bliver slidt af vind og vejr, og især ældre bygninger har brug for løbende vedligeholdelse. Hos Sandblæseren er vi eksperter i rens,renovering og reparation af facade. Vi kommer overalt på Fyn samt i Fredericia, Kolding, Vejle og omegn. Vi klarer både små og store opgaver – for både private, erhvervskunder og offentlige institutioner.

​En facaderenovering bør indledes med sandblæsning af murværket. Vi er specialister i facaderens via sandblæsning, og vi udfører kvalificeret sandblæsning af alt slags murværk. Det får murværket til at fremstå som ny igen – en glæde for enhver husejer.

Renovering og reparation af facade

Har muren fået en krakkeleret overflade med svampeangreb, fugtpletter eller lignende, kan renovering af facade fjerne pletter og skaller. En facaderenovering vil dernæst omfatte forskellige andre reparationer, afhængigt af hvor beskadiget muren er.

​Vi udfører reparation af facade og andet murerarbejde af bedste kvalitet. Er det nødvendigt at udskifte sten og pudse op, klarer vi også dette til perfektion.

Vandskuring af murværk

Udover normal renovering af facade, tilbyder vi også vandskuring af murværket. En facaderenovering kan med fordel omfatte vandskuring, fordi vandskuringen forskønner bygningen – og fordi det fungerer som en vigtig overfladebehandling af murværket. Vi tilbyder ligeledes vandskuring af almindelige vægge.

Vandskuringen bidrager derfor til den almindelige vedligeholdelse af ejendommen, og murværkets levetid kan forlænges med op til 8-10 år.

Hvad koster facaderenovering?

Ønsker du en konkret pris pr. m2 på renovering eller reparation af facade? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til give dig mere information om materialer, priser og muligheder samt give gode råd.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på telefon (+45) 29 92 39 07 eller (+45) 64 43 15 07. Du kan også sende en e-mail til info@sandblaeseren.dk i stedet, hvis du foretrækker det.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk