Miljøsanering

Miljøsanering – Bortskaffelse af miljøskadelige byggematerialer

Når du river et hus eller en bygning ned, har du pligt til at fjerne og bortskaffe alle miljøskadelige byggematerialer. Og det skal ske efter de gældende regler for miljøsanering.
Hos Sandblæseren er vi eksperter i miljøsanering, som vi udfører for både private og erhverv. Vi kan hjælpe med miljøsanering, hvor vi fjerner skadelige stoffer og skimmelsvamp, så bygningen lever op til alle krav.

Miljøsanering er en god ide i forbindelse med ombygning eller nedrivning af parcelhuse, andre privathuse eller mindre bygninger over 10 m2, har man som bygherre (ejer af bygningen) pligt til at få foretaget miljøscreening af bygninger med henblik på at konstatere, hvorvidt der er miljøskadelige stoffer i dele af byggeriet.

Hvis du får konstateret at der er miljøfarlige stoffer eller skimmelsvamp i vægge, gulv eller loft i din bygning, er vi behjælpelige med dette.

Vi sandblæser så miljøsanering af bygningen er efter alle lovens forskrifter. Miljøsanering er en omhyggelig arbejdsgang, hvor alle forurenede byggematerialer fjernes, og afleveres til korrekt behandling hos myndighederne.

Omhyggelig miljøsanering

Vi har styr på at identificere forskellige materialer, og vi kommer gerne med alle de nødvendige maskiner og udstyr, det kræver, for at vi kan udføre et grundigt og ansvarsfuldt stykke arbejde.
Vi anvender en sandblæser til at fjerne de miljøskadelige materialer, og vi skiller os forsvarligt af med restaffaldet. Samtidigt passer vi godt på os selv med sikkerhedsudstyr og omhyggelige arbejdsgange. Når vi laver miljøsanering, er det efter alle regler og love, så du kan føle dig i trygge hænder hos os.

Kontakt os for hjælp til miljøsanering

Har du brug for miljøsanering, eller har du spørgsmål til vores services, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe eller skrive til os, og så vender vi hurtigt tilbage.
Telefon:
(+45) 64 43 15 07
(+45) 29 92 39 07
Mail: info@sandblaeseren.dk​​.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

(+45) 29 92 39 07
info@sandblaeseren.dk