Sandblæsning af fælge til en attraktiv pris​

Drømmer du om fælge på din bil, der ser ud som nye? Så bør du få en sandblæsning af fælge.Hos Sandblæseren er vi eksperter på området, og derfor kan vi varetage opgaven professionelt for dig. Vores firma er beliggende på Fyn, men vi står også til rådighed hos kunder i Fredericia, Vejle, Kolding og omegn.

Vi er et professionelt firma, som har eksisteret siden 2003. Gennem årene har vi specialiseret os i sandblæsning, hvilket gør os i stand til at tilbyde fxsandblæsning af fælge. Vi sikrer dig et flot og veludført resultat, som du kan få glæde af i lang tid.

Forny overfladen med en sandblæsning af fælge

Alle fælge vil over tid blive snavset og få en smule rust på sig. Især biler, som kører hver eneste dag, har udsatte fælge. Dog er der ingen grund til at investere i nye, blot fordi de er snavsede eller har et par rustbelægninger. Med en sandblæsning af fælgefornyes overfladen nemlig, så den kommer til at se ud som ny.

Vi er et pålideligt firma, som altid går meget op i at overholde alle indgående aftaler med hver enkelt kunde. Dette gælder både ift. den aftalte tid og pris. Derudover kan du forvente resultater af høj kvalitet og god kundeservice.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for sandblæsning af fælge, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe enhver kunde med at forny fælgens overflade.

Kontakt os på tlf. 64 43 15 07 eller 29 92 39 07. Du kan også sende en e-mail til info@sandblaeseren.dk, så hører du fra os snarest muligt.​​

Følg med på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag hos Sandblæseren.

Skal vi ringe
​dig op?

Har du brug for at vi ringer dig op for spørgsmål til en opgave eller priser? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

SANDBLÆSEREN​

CVR: 25548507

Fandt du ikke hvad du søgte?​